фамилијарна традиција од 1985

За нас


Органика Нова е специјализирана компанија за производство на органски ѓубрива од калифорниски црви.

Производството на органски ѓубриво е фамилијарната традиција започната 1985 со цел иновирање на процесот на одгледување на храна, по природен пат.

Нашето мото е

“НАЈДОБРИОТ ПАТ Е ПРИРОДНИОТ ПАТ”